Kruispunt Gentstraat met Ringbaan in Ingelmunster vijf dagen niet toegankelijk wegens asfalteringswerken

© (Foto FODI)
© (Foto FODI)
Redactie KW

Het wegdek op het kruispunt van de Ring (N50) met de Gentstraat is op sommige plekken in slechte staat. Door spoorvorming werken de detectielussen – lussen in het wegdek die het verkeer detecteren en zo de verkeerslichten aansturen – niet meer optimaal.

Een aannemer in opdracht van Wegen en Verkeer plaatst op de beschadigde stukken een nieuwe bovenste asfaltlaag en nieuwe markeringen en dit van maandag 7 tot vrijdag 11 juni.

Het verkeer op de Ring kan altijd in beide richtingen doorrijden. Ter hoogte van de werf komen tijdelijke verkeerslichten om het verkeer beurtelings langs de werken te sturen. De Gentstraat wordt helemaal afgesloten, ter hoogte van het kruispunt. Je kan de Gentstraat ook niet in- of uitrijden, je moet de omleiding volgen.

De Gentstraat (tussen station en de Ringbaan) is bereikbaar via het kruispunt Kortrijk-, Izegemstraat en Stationsplein. De Gentstraat (tussen de Ringbaan en Oostrozebekestraat) en Wantestraat is bereikbaar via de rotonde met de Oostrozebekestraat-Expressweg.

De fietsers op de Ring kunnen altijd doorrijden in beide richtingen. Fietsers kunnen ook de Gentstraat niet in- of uitrijden. Er is een korte omleiding voorzien.

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten