https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Hinder verwacht door werken op A10 richting Jabbeke

© (Foto Google Maps)
Bron: Belga

Bij werken aan de A10 tussen de op- en afritten van Oostende en Zandvoorde wordt enkele dagen hinder verwacht. Zo meldt het Agentschap Wegen en Verkeer dinsdag. Tussen 13 september en 16 september moet het verkeer richting Jabbeke er over één rijstrook in plaats van twee.

De rechterrijstrook van de A10 richting Jabbeke is aan vernieuwing toe. Een stuk van ongeveer 1 kilometer tussen de op- en afrittencomplexen van Oostende en Zandvoorde krijgt een nieuwe bovenste asfaltlaag.

De bestaande laag wordt eerst afgeschraapt, daarna wordt een nieuwe laag geplaatst. Tijdens de werken kan het verkeer richting Jabbeke hinder ondervinden.

Er kan enkel gebruik gemaakt worden van de linkerrijstrook en ter hoogte van de werf geldt een snelheidsbeperking van 70 kilometer per uur.

Aangezien asfalteringswerken enkel kunnen gebeuren bij goede weersomstandigheden, kan het zijn dat de werken nog worden uitgesteld bij slecht weer.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten