https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Burgemeester Vandenbogaerdelaan in Izegem krijgt nieuwe verkeersdrempels

De verkeersdrempels zijn duidelijk aan vervanging toe.
Wouter Vander Stricht

In de Burgemeester Vandenbogaerdelaan, in de volksmond ‘de Boulevard’, zijn de verkeersdrempels al een tijdje aan vervanging toe. En die werken staan nu ingepland. Vanaf maandag 18 oktober wordt er gestart met de heraanleg, maar er komt ook een omleiding. De Krekelstraat zal daarom tussen de Boulevard en de Ommegangstraat van rijrichting veranderen.

Op maandag 18 oktober start een aannemer met de heraanleg van de verkeersplateaus in de Burgemeester Vandenbogaerdelaan. De verkeersdrempels, in totaal vijf stuks, zijn aan vervanging toe en veroorzaken geluidsoverlast.

Concreet worden alle verkeersdrempels tussen de Heyestraat en de Dweersstraat vernieuwd. Tegelijk wordt de toplaag van het asfalt afgefreesd en heraangelegd. De Burgemeester Vandenbogaerdelaan zal daarom, behoudens onvoorziene weersomstandigheden, afgesloten worden van maandag 18 oktober tot woensdag 27 oktober tussen de Heyestraat en de Krekelstraat.

Tijdens de werken wordt een omleiding voorzien via de Krekelstraat, Ommegangstraat en Sint-Jorisstraat. De Krekelstraat zal tussen de Burgemeester Vandenbogaerdelaan en de Ommegangstraat daarom tijdelijk van rijrichting veranderen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.