https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Weg bezaaid met glas, oorsprong onbekend

© (Foto CLL)
Christophe Lefebvre

Woensdagnamiddag werden de hulpdiensten naar de Moeskroensesteenweg nadat een grote partij glas op straat terecht was gekomen. Hoewel er geen gewonden vielen was de impact op het doorgaande verkeer meteen voelbaar.

Het was de politie die woensdag, kort na 17 uur, als eerste de oproep ontving. Een voorbijganger meldde dat het volledige wegdek van de Moeskroensesteenweg, ter hoogte van de speelgoed speciaalzaak, lag bezaaid met glasbrokken. 2 leden van de motorbrigade werden ter plaatse gestuurd en konden de melding enkel maar bevestigen.

Het verkeer kon slechts over 1 rijvak veilig verder rijden, in afwachting van de komst van de brandweer. Door het uur en de plaats vertaalde zich dat meteen in vertraagd verkeer komende uit zowel Aalbeke centrum als Moeskroen.

Waar het glas vandaan komt blijft tot op heden een raadsel. De denkpiste van het verlies van lading door een vrachtwagen draagt de voorkeur, al zal verder onderzoek hier duidelijkheid moeten in brengen. Datzelfde onderzoek zal ook duidelijkheid moeten scheppen bij de vraag of hier al dan niet vluchtmisdrijf werd gepleegd.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten