Vanaf maandag 24 augustus starten de structurele onderhoudswerken aan de Vladslostraat. Opdrachtgever is Stad Diksmuide. Het brugdek aan de Handzamevaart zal volledig vernieuwd worden. Hierdoor zal de Vladslostraat vanaf 24 augustus tot omstreeks 11 september afgesloten zijn voor het verkeer. Fietser en voetgangers zullen wel kunnen passeren. Er zal met sneldrogend beton worden gewerkt om de hinder tot een minimum te herleiden.

De werken hebben ook invloed op de busregeling van lijn 64. Volgende bushaltes zullen voorlopig niet bediend kunnen worden: Diksmuide Café Derby en café Tyrol, Esen Eikhof en Station. Als alternatief kunnen de halte Station op het Stationsplein Diksmuide of de halte Dorp in Vladslo worden gebruikt. Ook de belbushalte Esen Vladslostraat 19 zal tijdens de werken niet bediend kunnen worden. Voor info over de werken kan men terecht op 051 79 31 10, van stad Diksmuide of via openbare.werken@stad.diksmuide.be.

(ACK - Foto ACK)

Vanaf maandag 24 augustus starten de structurele onderhoudswerken aan de Vladslostraat. Opdrachtgever is Stad Diksmuide. Het brugdek aan de Handzamevaart zal volledig vernieuwd worden. Hierdoor zal de Vladslostraat vanaf 24 augustus tot omstreeks 11 september afgesloten zijn voor het verkeer. Fietser en voetgangers zullen wel kunnen passeren. Er zal met sneldrogend beton worden gewerkt om de hinder tot een minimum te herleiden.De werken hebben ook invloed op de busregeling van lijn 64. Volgende bushaltes zullen voorlopig niet bediend kunnen worden: Diksmuide Café Derby en café Tyrol, Esen Eikhof en Station. Als alternatief kunnen de halte Station op het Stationsplein Diksmuide of de halte Dorp in Vladslo worden gebruikt. Ook de belbushalte Esen Vladslostraat 19 zal tijdens de werken niet bediend kunnen worden. Voor info over de werken kan men terecht op 051 79 31 10, van stad Diksmuide of via openbare.werken@stad.diksmuide.be.(ACK - Foto ACK)