Op zaterdag werden 348 voertuigen gecontroleerd. 15 bestuurders tekenden op alcoholgebruik, 1 bestuurder bleek positief. Enkele bestuurders trachten de controle te ontlopen. Eentje reed achteruit een éénrichtingsstraat in en is niet in orde met het voorlopig rijbewijs (geen L en een passagier mee). Een andere bestuurder keerde terug voor het dispositief en kon onderschept worden. Er werden drugs in het voertuig aangetroffen en de bestuurder was positief op drugs in het verkeer. ·De ANPR heeft 4.277 voertuigen gescand waarvan 3 hits (1 verzekering en 2 rijverbod).

Zondag werden er 166 voertuigen gecontroleerd. 6 bestuurders tekenden op alcoholgebruik, vier bliezen positief. Er werden ook pv's opgemaakt voor drugs in het verkeer, voorlopig rijbewijs, rijbewijs met een niet gelijkende foto en een vervallen rijbewijs. De ANPR heeft 1.931 voertuigen gescand waarvan 1 hit (rijverbod).

Op zaterdag werden 348 voertuigen gecontroleerd. 15 bestuurders tekenden op alcoholgebruik, 1 bestuurder bleek positief. Enkele bestuurders trachten de controle te ontlopen. Eentje reed achteruit een éénrichtingsstraat in en is niet in orde met het voorlopig rijbewijs (geen L en een passagier mee). Een andere bestuurder keerde terug voor het dispositief en kon onderschept worden. Er werden drugs in het voertuig aangetroffen en de bestuurder was positief op drugs in het verkeer. ·De ANPR heeft 4.277 voertuigen gescand waarvan 3 hits (1 verzekering en 2 rijverbod).Zondag werden er 166 voertuigen gecontroleerd. 6 bestuurders tekenden op alcoholgebruik, vier bliezen positief. Er werden ook pv's opgemaakt voor drugs in het verkeer, voorlopig rijbewijs, rijbewijs met een niet gelijkende foto en een vervallen rijbewijs. De ANPR heeft 1.931 voertuigen gescand waarvan 1 hit (rijverbod).