Vier dagen van werken op til aan op- en afrittencomplex E17 in Deerlijk

Redactie KW

Van 15 tot en met 18 april zal het op- en afrittencomplex in Deerlijk op de E17 in de richting van Gent afgesloten worden voor het verkeer.

Dat meldt het Agentschap Wegen & Verkeer dinsdag. Er zullen asfalteringswerken worden uitgevoerd op het complex nr.4 Deerlijk. De toplaag van de op- en afrit wordt vernieuwd. Vanaf 4 april zullen al voorbereidende werken gebeuren, maar die zullen nauwelijks hinder veroorzaken voor het wegverkeer. Tijdens de werken, van 15 tot en met 18 april, zal het complex in de richting van Gent afgesloten worden. Weggebruikers die de E17 willen afrijden in Deerlijk moeten doorrijden naar het complex nr. 5 Waregem en daar omkeren richting Kortrijk en dan afrijden in Deerlijk.

Weggebruikers die de E17 willen oprijden in Deerlijk moeten de E17 richting Kortrijk oprijden, en omkeren aan het complex nr. 3 Kortrijk-Oost.

De werken starten op vrijdagavond rond 19 uur, en duren tot maandagochtend 6 uur. Er zal zowel overdag als ‘s nachts worden doorgewerkt om de werken in één weekend rond te krijgen.

(Belga)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.