Ook de Knokke-Heistse influencer Jietse Pauwaert zette samen met de lokale politie, gemeente Knokke-Heist en stad Damme zijn schouders onder het initiatief.

De doelstelling van de lokale campagne is duidelijk: jonge fietsers aanmoedigen om te rijden met een verkeersveilige fiets en goed zichtbaar te zijn in het verkeer. Wie dat doet, krijgt een gratis gadget. Dat de campagne nodig is, bewijzen de cijfers. Het politieteam controleerde vanmorgen aan het Pastoor Opdedrinckplein 113 fietsen. Daarvan waren er 19 niet in orde met de wegcode.

(JVMA)

Ook de Knokke-Heistse influencer Jietse Pauwaert zette samen met de lokale politie, gemeente Knokke-Heist en stad Damme zijn schouders onder het initiatief.De doelstelling van de lokale campagne is duidelijk: jonge fietsers aanmoedigen om te rijden met een verkeersveilige fiets en goed zichtbaar te zijn in het verkeer. Wie dat doet, krijgt een gratis gadget. Dat de campagne nodig is, bewijzen de cijfers. Het politieteam controleerde vanmorgen aan het Pastoor Opdedrinckplein 113 fietsen. Daarvan waren er 19 niet in orde met de wegcode.(JVMA)