Woensdagavond was de verrassing groot toen de bestuursleden van Beweging.net toonden dat er begin september niet alleen mannetjes, maar ook vrouwtjes aan de zebrapaden hun opwachting zullen maken.

Marc Coppens: "Onze bestuursleden zorgden voor enkele attributen aan de poppen en bovendien maakten zij ook kinderexemplaren die enkel bij de voorstelling van de actie even op straat mochten.

Deze Victors (en Victorines) staan aan alle locaties van alle Deerlijkse scholen. Zij helpen mee de veiligheid bij het oversteken maximaal te houden.

(MV)

Woensdagavond was de verrassing groot toen de bestuursleden van Beweging.net toonden dat er begin september niet alleen mannetjes, maar ook vrouwtjes aan de zebrapaden hun opwachting zullen maken.Marc Coppens: "Onze bestuursleden zorgden voor enkele attributen aan de poppen en bovendien maakten zij ook kinderexemplaren die enkel bij de voorstelling van de actie even op straat mochten.Deze Victors (en Victorines) staan aan alle locaties van alle Deerlijkse scholen. Zij helpen mee de veiligheid bij het oversteken maximaal te houden.(MV)