Het gaat om de herstelling van de riooldeksels tussen de Gentseweg en de Nieuwstraat. Op maandag 7 september start de aannemer ter hoogte van de kerk. Het is de bedoeling dat tegen vrijdag 11 september alle riooldeksels tot aan de Gentseweg afgewerkt zijn.

Tijdens de werken geldt er éénrichtingsverkeer in de Liebaardstraat. Verkeer van de Gentseweg naar de Nieuwstraat is toegelaten. Voor de andere rijrichting is er een omleiding voorzien via de Grote Heerweg, Barmbeekstraat, Deken De Bostraat en Nijverheidstraat. (MVM)

Het gaat om de herstelling van de riooldeksels tussen de Gentseweg en de Nieuwstraat. Op maandag 7 september start de aannemer ter hoogte van de kerk. Het is de bedoeling dat tegen vrijdag 11 september alle riooldeksels tot aan de Gentseweg afgewerkt zijn.Tijdens de werken geldt er éénrichtingsverkeer in de Liebaardstraat. Verkeer van de Gentseweg naar de Nieuwstraat is toegelaten. Voor de andere rijrichting is er een omleiding voorzien via de Grote Heerweg, Barmbeekstraat, Deken De Bostraat en Nijverheidstraat. (MVM)