De toplaag van de R8 wordt op de buitenring vanaf de brug ter hoogte van de Wittestraat tot aan de Mellestraat afgefreesd en vernieuwd.

"De werken starten op maandag 16 november en duren tot vrijdagavond 20 november. Slecht weer kan de start- en/of einddatum nog doen opschuiven", laat Wegen en Verkeer weten.

Afrit Heule dicht

Er wordt beurtelings op het rechter en linker rijvak gewerkt. Het verkeer moet dus telkens over 1 rijstrook. Wanneer er op het rechter (of trage) rijvak wordt gewerkt (vanaf maandag 16 november tot en met vermoedelijk woensdag 18 november), is de afrit nr. 8 Heule afgesloten voor alle verkeer. De omleiding verloopt via de eerstvolgende op- en afrit nr. 9 Gullegem.

De toplaag van de R8 wordt op de buitenring vanaf de brug ter hoogte van de Wittestraat tot aan de Mellestraat afgefreesd en vernieuwd. "De werken starten op maandag 16 november en duren tot vrijdagavond 20 november. Slecht weer kan de start- en/of einddatum nog doen opschuiven", laat Wegen en Verkeer weten.Er wordt beurtelings op het rechter en linker rijvak gewerkt. Het verkeer moet dus telkens over 1 rijstrook. Wanneer er op het rechter (of trage) rijvak wordt gewerkt (vanaf maandag 16 november tot en met vermoedelijk woensdag 18 november), is de afrit nr. 8 Heule afgesloten voor alle verkeer. De omleiding verloopt via de eerstvolgende op- en afrit nr. 9 Gullegem.