Het ongeval gebeurde omstreeks 07.40 uur ter hoogte van Deinze in de richting van Gent. Acht voertuigen raakten er betrokken in een kop-staartaanrijding, maar de oorzaak is niet duidelijk. Door het ongeval is de linkerrijstrook versperd.

Er staat een file van Waregem tot Deinze en de wachttijd loopt op tot meer dan een uur. "Niemand raakte gewond, maar het ongeval zorgt voor een serieuze file. De takeling van de voertuigen is gelukkig bijna afgelopen", zegt woordvoerder Peter Bruyninckx van het Vlaams Verkeerscentrum.

Het centrum raadt het verkeer op lange afstand aan om om te rijden via de E403 Brugge en de E40.

(BELGA)

Het ongeval gebeurde omstreeks 07.40 uur ter hoogte van Deinze in de richting van Gent. Acht voertuigen raakten er betrokken in een kop-staartaanrijding, maar de oorzaak is niet duidelijk. Door het ongeval is de linkerrijstrook versperd. Er staat een file van Waregem tot Deinze en de wachttijd loopt op tot meer dan een uur. "Niemand raakte gewond, maar het ongeval zorgt voor een serieuze file. De takeling van de voertuigen is gelukkig bijna afgelopen", zegt woordvoerder Peter Bruyninckx van het Vlaams Verkeerscentrum. Het centrum raadt het verkeer op lange afstand aan om om te rijden via de E403 Brugge en de E40.(BELGA)