Over een korte afstand zal er slechts één rijstrook open zijn. Alle op- en afritten blijven open, meldt het Agentschap Wegen en Verkeer in een persbericht.

Van vrijdag 25 september om 21 uur tot maandag 28 september 5.30 uur wordt gewerkt ter hoogte van de parking Kruishoutem (richting Kortrijk) en ter hoogte van de spoorwegbrug in Nazareth (richting Gent). Het verkeer moet er tijdens de werken over één rijstrook.

Dit scenario herhaalt zich vrijdag 2 oktober, vanaf 21 uur tot maandagmorgen herstelt de aannemer het wegdek van de E17 ter hoogte van de spoorwegbrug. Dit gebeurt in de beide richtingen. Maandag 5 oktober vanaf 5.30 uur zijn alle rijstroken terug open voor alle verkeer, aldus de mededeling.

(Belga)

Over een korte afstand zal er slechts één rijstrook open zijn. Alle op- en afritten blijven open, meldt het Agentschap Wegen en Verkeer in een persbericht.Van vrijdag 25 september om 21 uur tot maandag 28 september 5.30 uur wordt gewerkt ter hoogte van de parking Kruishoutem (richting Kortrijk) en ter hoogte van de spoorwegbrug in Nazareth (richting Gent). Het verkeer moet er tijdens de werken over één rijstrook. Dit scenario herhaalt zich vrijdag 2 oktober, vanaf 21 uur tot maandagmorgen herstelt de aannemer het wegdek van de E17 ter hoogte van de spoorwegbrug. Dit gebeurt in de beide richtingen. Maandag 5 oktober vanaf 5.30 uur zijn alle rijstroken terug open voor alle verkeer, aldus de mededeling.(Belga)