Om 11.15 uur is aan het station van Brugge-Sint-Pieters iemand aangereden door een locomotief. Als gevolg van dat ongeval is er geen treinverkeer mogelijk tussen Brugge en Blankenberge, Brugge en Knokke, en Brugge en Zeebrugge. Dat meldt Infrabel-woordvoerder Thomas Baeken.

Infrabel wijst erop dat de bussen van De Lijn tussen Brugge en Blankenberge en Brugge en Knokke een alternatief zijn. Daarnaast is ook de kusttram tussen Oostende en Knokke een optie.

UPDATE

Iets na 12 uur werd in Brugge-Sint-Pieters één spoor vrijgegeven, waardoor er weer treinen kunnen rijden. Het tweede spoor werd vrijgegeven om 13.15 uur.

Door het ongeval werden negen treinen afgeschaft. Drie volledig en zes gedeeltelijk. Zeven treinen liepen samen 66 minuten vertraging op.

(BELGA)

Om 11.15 uur is aan het station van Brugge-Sint-Pieters iemand aangereden door een locomotief. Als gevolg van dat ongeval is er geen treinverkeer mogelijk tussen Brugge en Blankenberge, Brugge en Knokke, en Brugge en Zeebrugge. Dat meldt Infrabel-woordvoerder Thomas Baeken.Infrabel wijst erop dat de bussen van De Lijn tussen Brugge en Blankenberge en Brugge en Knokke een alternatief zijn. Daarnaast is ook de kusttram tussen Oostende en Knokke een optie.Iets na 12 uur werd in Brugge-Sint-Pieters één spoor vrijgegeven, waardoor er weer treinen kunnen rijden. Het tweede spoor werd vrijgegeven om 13.15 uur. Door het ongeval werden negen treinen afgeschaft. Drie volledig en zes gedeeltelijk. Zeven treinen liepen samen 66 minuten vertraging op.(BELGA)