Het incident deed zich voor met een trein die vanuit Oostende richting Antwerpen-Centraal vertrokken was. Rond 14.30 uur heeft die trein een persoon aangereden ter hoogte van het station van Beernem. Hierdoor was in beide richtingen lange tijd geen treinverkeer mogelijk tussen Aalter en Brugge.

Op het traject werden door de NMBS vervangbussen ingelegd. In de mate van het mogelijke werden treinen tussen Brugge en Gent ook omgeleid via Lichtervelde en Deinze. Ondertussen zijn alle sporen vrijgemaakt en kan het normale treinverkeer dus opnieuw op gang komen.

Wie vragen heeft rond zelfdoding, kan terecht op de zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be.

Het incident deed zich voor met een trein die vanuit Oostende richting Antwerpen-Centraal vertrokken was. Rond 14.30 uur heeft die trein een persoon aangereden ter hoogte van het station van Beernem. Hierdoor was in beide richtingen lange tijd geen treinverkeer mogelijk tussen Aalter en Brugge. Op het traject werden door de NMBS vervangbussen ingelegd. In de mate van het mogelijke werden treinen tussen Brugge en Gent ook omgeleid via Lichtervelde en Deinze. Ondertussen zijn alle sporen vrijgemaakt en kan het normale treinverkeer dus opnieuw op gang komen.