"Tussen Lichtervelde en Roeselare reed de trein tussen Oostende en Brussels Airport een bromfiets aan", zegt Baeken. Het verkeer tussen Lichtervelde en Roeselare werd daardoor onderbroken in de twee richtingen, en er werden vervangbussen ingelegd, maar iets na 14.30 uur was al één spoor weer vrijgegeven.

Het incident deed zich voor om 13.45 uur. Er werd gezocht of er ook een persoon aangereden bleek, maar dat is niet het geval. Het personeel van Infrabel gaat momenteel na in hoeverre er schade is aan de trein en of die op eigen kracht kan vertrekken. Het is daardoor nog onduidelijk hoelang de hinder nog zal duren.

(BELGA)

"Tussen Lichtervelde en Roeselare reed de trein tussen Oostende en Brussels Airport een bromfiets aan", zegt Baeken. Het verkeer tussen Lichtervelde en Roeselare werd daardoor onderbroken in de twee richtingen, en er werden vervangbussen ingelegd, maar iets na 14.30 uur was al één spoor weer vrijgegeven. Het incident deed zich voor om 13.45 uur. Er werd gezocht of er ook een persoon aangereden bleek, maar dat is niet het geval. Het personeel van Infrabel gaat momenteel na in hoeverre er schade is aan de trein en of die op eigen kracht kan vertrekken. Het is daardoor nog onduidelijk hoelang de hinder nog zal duren.(BELGA)