De rotonde wordt ingeplant ten zuiden van de trambedding. Doorgaand verkeer tussen Zeebrugge en Heist in beide richtingen zal mogelijk blijven op de noordelijke rijloper van de Elizabetlaan, maar de verbinding met de Heistlaan zal volledig afgesloten worden.

Het verkeer tussen Zeebrugge en de Heistlaan zal omgeleid worden via de Gustave van Nieuwenhuysestraat. De werken zullen duren tot eind juni 2021. Tot dan zal er geen verkeer mogelijk zijn tussen Zeebrugge en de Heistlaan en moet de omleidingsweg gevolgd worden. (DM)

De rotonde wordt ingeplant ten zuiden van de trambedding. Doorgaand verkeer tussen Zeebrugge en Heist in beide richtingen zal mogelijk blijven op de noordelijke rijloper van de Elizabetlaan, maar de verbinding met de Heistlaan zal volledig afgesloten worden. Het verkeer tussen Zeebrugge en de Heistlaan zal omgeleid worden via de Gustave van Nieuwenhuysestraat. De werken zullen duren tot eind juni 2021. Tot dan zal er geen verkeer mogelijk zijn tussen Zeebrugge en de Heistlaan en moet de omleidingsweg gevolgd worden. (DM)