Meer dan 57.000 inwoners van Kortrijk en deelgemeenten trekken zondag opnieuw naar de stembus. De stad waarschuwt dan ook voor drukte op de weg en roept iedereen op om zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen stemmen.

Bovendien wordt zondag ook de Grote Prijs Marcel Kint gereden. Die wielerwedstrijd vertrekt op de Veemarkt in Kortrijk en passeert door verschillende deelgemeenten, vooral in het zuiden van Kortrijk. Vanaf 12.30 uur kan er dan ook enige verkeershinder zijn aan enkele stembureaus: Depart (Kortrijk Weide), Academie (omgeving Houtmarkt), Vives (omgeving Etienne Sabbelaan), maar ook aan het OC in Aalbeke, het OC Rollegem en de stembureaus in Kooigem. Het volledige parcours van de koers kan je nakijken via www.gpmarcelkint.be/parcours. (OV)

Meer dan 57.000 inwoners van Kortrijk en deelgemeenten trekken zondag opnieuw naar de stembus. De stad waarschuwt dan ook voor drukte op de weg en roept iedereen op om zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen stemmen. Bovendien wordt zondag ook de Grote Prijs Marcel Kint gereden. Die wielerwedstrijd vertrekt op de Veemarkt in Kortrijk en passeert door verschillende deelgemeenten, vooral in het zuiden van Kortrijk. Vanaf 12.30 uur kan er dan ook enige verkeershinder zijn aan enkele stembureaus: Depart (Kortrijk Weide), Academie (omgeving Houtmarkt), Vives (omgeving Etienne Sabbelaan), maar ook aan het OC in Aalbeke, het OC Rollegem en de stembureaus in Kooigem. Het volledige parcours van de koers kan je nakijken via www.gpmarcelkint.be/parcours. (OV)