Startdatum voorbereidende werken 3A-knooppunt Roeselare uitgesteld

© Getty Images/iStockphoto
Redactie KW

De voorbereidende werken voor de herinrichting van het 3A-knooppunt, het kruispunt van de N36 met de Kwadestraat in Roeselare, zouden normaal op 4 december starten.

“Omwille van het aanhoudende slechte weer kunnen deze werken niet beginnen op 4 december”, laat Eveline Vandecaetsbeek, communicatieverantwoordelijke van Wegen en Verkeer West-Vlaanderen, weten in een persbericht. “De aannemer heeft zijn planning aangepast en voorziet om de werken op maandag 18 december op te starten. De werken zullen tegen donderdagavond 21 december al moeten afgerond zijn, op voorwaarde dat de weersomstandigheden niet opnieuw roet in het eten gooien.”

Tijdens deze voorbereidende werken moeten fietsers een omleiding volgen via de Kwadestraat en de Armoedestraat. Ook voor het autoverkeer zal er hinder zijn: op de N36 zal overdag één rijvak worden ingenomen, komende van de E403 richting Rumbeke. ‘s Avonds wordt de signalisatie opzijgeschoven: tussen 18 en 7 uur zal er geen rijstrook worden ingenomen. Vanaf midden januari starten vervolgens de eigenlijke werken.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier