https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Shuttleservice brengt bezoekers van randparkings in Sluisstraat en Nieuwstraat naar het centrum tijdens WK wielrennen

© (Foto DM)
Dirk Meulders
Dirk Meulders Medewerker KW

Het gemeentebestuur van Knokke-Heist zet shuttlebusjes in om bezoekers van randparking West (Knokke Hippique) in de Nieuwstraat naar het Rubensplein te brengen. Vanaf het Rubensplein sta je snel aan de start op het strand voor het Casino met bijhorende fanzone. Een unieke setting. De busjes van parking West rijden van zondag tot en met woensdag van 8u30 tot 20u30.

Ook aan parking Oost (Sluisstraat) is een shuttlebus voorzien. De bus van parking Oost rijdt van zondag tot en met woensdag van 10 tot 20 uur. Deze lijn rijdt tot aan het Burgemeester Graaf Leopold Lippenspark.

De gemeente Knokke-Heist raadt aan om de wagen thuis te laten tijdens het WK en zo veel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer. In Knokke-Heist zelf neem je best de fiets of ga je te voet. Kom je toch met de wagen dan zal het onmogelijk zijn om in het centrum te parkeren en maak je dus best gebruik van de randparkings.

Alle info op www.knokke-heist.be/wk

Opgelet: de Shopping & Zwin Shuttle rijden tijdens het WK wielrennen van zondag 19 tot en met woensdag 22 september 2021 niet uit wegens de beperkte bereikbaarheid.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.