Tijdens de rally '6 uren van Kortrijk' deed de politie een aangekondigde flitsactie met vier flitsvoertuigen in de omgeving van het parcours en in het centrum van Kortrijk. Naast de 1.200 geflitste voertuigen moesten ook 58 wagens getakeld worden zodat de servicezone vrij kon gemaakt worden voor de rallyteams.

Er werden ook 81 PV's opgesteld voor parkeerovertredingen zoals parkeren op het voetpad, op het fietspad, negeren van het tijdelijk parkeerverbod. De grote uitschieter was het groot aantal foutparkeerders. Dat aantal kwam op 59.

Tijdens de rally '6 uren van Kortrijk' deed de politie een aangekondigde flitsactie met vier flitsvoertuigen in de omgeving van het parcours en in het centrum van Kortrijk. Naast de 1.200 geflitste voertuigen moesten ook 58 wagens getakeld worden zodat de servicezone vrij kon gemaakt worden voor de rallyteams.Er werden ook 81 PV's opgesteld voor parkeerovertredingen zoals parkeren op het voetpad, op het fietspad, negeren van het tijdelijk parkeerverbod. De grote uitschieter was het groot aantal foutparkeerders. Dat aantal kwam op 59.