De drie maanden rijverbod die hem toen werden opgelegd zou hij graag gedeeltelijk of volledig met uitstel krijgen. Ngabu werd op 26 december 2016 door de politie tegengehouden bij een controle in de Philipstockstraat in Brugge. De twintiger, die ook actief is als voetballer van KSK Voorwaarts Zwevezele, bleek onwettig achter het stuur te zitten aangezien hij zijn theoretisch rijexamen nog moest afleggen na een eerdere veroordeling in februari 2016 voor een snelheidsovertreding.

Naast drie maanden rijverbod gaf de politierechter hem ook een geldboete van 3.000 euro, de helft voorwaardelijk. Hij moest ook zijn theoretisch en praktisch rijexamen opnieuw afleggen en slagen voor medische en psychologische proeven. De zaak werd deze ochtend behandeld in beroep. De uitspraak volgt op 28 juni.

(AF)

De drie maanden rijverbod die hem toen werden opgelegd zou hij graag gedeeltelijk of volledig met uitstel krijgen. Ngabu werd op 26 december 2016 door de politie tegengehouden bij een controle in de Philipstockstraat in Brugge. De twintiger, die ook actief is als voetballer van KSK Voorwaarts Zwevezele, bleek onwettig achter het stuur te zitten aangezien hij zijn theoretisch rijexamen nog moest afleggen na een eerdere veroordeling in februari 2016 voor een snelheidsovertreding. Naast drie maanden rijverbod gaf de politierechter hem ook een geldboete van 3.000 euro, de helft voorwaardelijk. Hij moest ook zijn theoretisch en praktisch rijexamen opnieuw afleggen en slagen voor medische en psychologische proeven. De zaak werd deze ochtend behandeld in beroep. De uitspraak volgt op 28 juni. (AF)