Prachtige bolides op Pittemse Classic Car Meeting

Mathieu Devolder, Davy Lindeboom, Filip Vandewalle en Jeroen Lindeboom poseren achter een 500 cc Fabrique Nationale motor uit 1931. © JG
Redactie KW

Op zondag 26 juni vond in Pittem voor de derde maal de Classic Car Meeting plaats, georganiseerd door de Pittemse Fuel Friends Car Club. Ondanks het wat mindere weer zakten heel wat mooie wagens af naar het evenement.

De vier vrienden Mathieu Devolder, Davy Lindeboom, Jeroen Lindeboom en Filip Vandewalle delen hun passie voor oldtimers en richtten daarom de Fuel Friends Car Club op. Via dit evenement willen ze hun passie met anderen delen. “Vorig jaar kwamen 110 wagens naar onze meeting en we hopen ook dit jaar dit aantal te halen. Ik vrees alleen dat het mindere weer wat roet in het eten zou kunnen gooien”, vertelt Jeroen. “Het principe van een dergelijke meeting is dat de liefhebbers met hun gerestaureerde wagens langs komen, iets drinken en een praatje maken, en dan weer huiswaarts keren. We weten dan ook nog niet op hoeveel we zullen afsluiten. Tot nog toe is de oudste wagen die langsgekomen is van 1959 en de jongste van 1985. Het spreekt voor zich dat deze hobby heel wat tijd en uiteraard ook geld vraagt.”

(JG – foto JG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier