Politie sluit zeedijk en Koningin Astridlaan af voor WK veldrijden

Jeffrey Roos

Wie dacht om toch een glimp op te vangen van de wereldtop van het veldrijden in Oostende, zal teleurgesteld zijn. Er is geen doorkomen aan. De politie sloot de weg en de zeedijk af vanaf de Drie Gapers en aan de andere zijde vanaf de Northlaan.

Zaterdag en zondag wordt het wereldkampioenschap veldrijden gereden in Oostende. De trainingen zijn sinds donderdag volop aan de gang. De politie sloot daarom de toegang tot de zeedijk af vanaf de Drie Gapers richting Wellington-renbaan en aan de andere zijde vanaf de Northlaan.

Niet alleen de zeedijk en het strand worden afgesloten, ook in de Koningin Astridlaan is er geen doorkomen aan. Wie dus dacht om toch af te zakken naar het WK veldrijden om een glimp op te vangen van de wereldtop aan renners, zal eraan zijn voor de moeite.

Ook vrijdag zijn er in de namiddag nog trainingen. Zaterdag (mannen beloften en elite vrouwen) en zondag (vrouwen beloften en elite mannen) wordt dan uiteindelijk gestreden om de wereldtitel. Ook dan zal er geen doorkomen aan zijn.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.