Op- en afrit Rumbeke op E403 weer open voor het verkeer

Foto RN © KRANT VAN WEST-VLAANDEREN
Redactie KW

Na drie weken volledig te zijn afgesloten, is de kant Rumbeke van het op- en afrittencomplex nr. 6 sinds zaterdagmorgen 11 april weer opengesteld voor het verkeer.

Dit wil echter niet zeggen dat de werken aan deze verkeerswisselaar al helemaal achter de rug zijn : we keren nu terug naar de toestand zoals hij was voor 23 maart : aan beide zijden van de snelweg zijn de op- en afritten wel open, maar het is nog altijd niet mogelijk van links af te slaan op de N36, waardoor je in bepaalde gevallen moet rondrijden via de de rotonde in Izegem (voor wie van Brugge naar Roeselare wil of omgekeerd) of de verkeerslichten in Oekene (voor wie van Kortrijk naar Izegem wil of omgekeerd).

Voor wie van Kortrijk naar Roeselare wil of omgekeerd is er geen probleem, en voor wie van Brugge naar Izegem wil of omgekeerd is er ook geen probleem.

Het zal nog enkele weken duren eer de werken op dit kruispunt, die ondertussen al 13 maanden aan de gang zijn, volledig achter de rug zullen zijn. Na de Paasvakantie moeten op de N36 immers nog de brugleuningen en de vangrails geplaatst worden. Richting Izegem op de N36 blijven de werken aan de fietstunnel en de Ambachtenstraat nog duren tot in oktober.

(JRE)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier