- Van maandag 23 maart tot en met vrijdag 3 april zal de uitrit nr. 6 enkel kunnen worden gebruikt voor het verkeer dat de snelweg wil afrijden komende van Kortrijk en rijdt in de richting van Roeselare. En de snelweg hier oprijden, kan enkel voor het verkeer dat komt van Izegem en richting Brugge wil.

- Wie op de snelweg uit de richting Brugge komt en naar Roeselare moet, kan het best al afrijden aan uitrit 8 'Roeselare-Beveren'. Wie richting Izegem moet, kiest voor uitrit 7 'Roeselare Haven'.

- Zowel vanuit Roeselare als vanuit Izegem kan je de snelweg richting Kortrijk het best oprijden via uitrit 7 'Roeselare Haven'.

De volledige afsluiting van de westelijke bretel van uitrit 6 is nodig om de fietstunnel af te werken die zich onder deze aan- en uitrijweg bevindt, en een nieuwe asfaltlaag aan te brengen. Na de Paasvakantie moeten op de N36 dan nog de brugleuningen en de vangrails geplaatst worden, en pas daarna kan het vernieuwde aansluitingscomplex weer normaal functioneren. Richting Izegem op de N36 blijven de werken aan de fietstunnel en de Ambachtenstraat nog duren tot in oktober.

(JRE)