Ongeval met vrachtwagens op complex E17-N382 zorgt voor moeilijke ochtendspits rond Waregem

Twee vrachtwagens botsten frontaal en zorgden voor heel wat verkeershinder. © Lsi
Redactie KW

Het verkeer aan het op- en afrittencomplex van de E17 in Waregem verloopt woensdag tijdens de ochtendspits heel moeizaam. Oorzaak is een ongeval tussen twee vrachtwagens op de Expressweg rond 6.30 uur.

Een vrachtwagen van een firma uit Dendermonde reed op de Expressweg N382 en kwam uit de richting van Anzegem. Aan het op- en afrittencomplex met de E17, op de brug over de E17, botste de Turkse werknemer frontaal met een Franse vrachtwagen die uit de andere richting kwam en links de autosnelweg richting Gent wou oprijden. De Turk zat even met de benen gekneld maar kon door collega’s die in een lichte vrachtwagen achterop reden bevrijd worden. Hij raakte slechts lichtgewond.

Door het ongeval kan zwaar verkeer dat uit de richting Kortrijk komt en de afrit wil nemen kan maar moeizaam passeren, waardoor er aan de afrit een lange file is ontstaan. De hinder zal nog een tijd blijven duren. De vrachtwagens moeten getakeld worden. Ook op de N382 tussen Anzegem en Waregem is het extra lang bumperen. (Lsi)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier