https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Onderbrekingen Jaagpad Wevelgem-Bissegem en afbraak van de wegbrug tussen Bissegem en Marke

© (Foto EDB)
Redactie KW

In oktober wordt het jaagpad tussen Wevelgem en Bissegem op twee plaatsen afgesloten. De afbraak van de wegbrug tussen de Overzetweg in Marke en de Driekerkenstraat in Bissegem zal pas eind oktober gebeuren, dat is iets later dan oorspronkelijk aangekondigd werd.

De voorbereidende werken voor de nieuwe Leiebrug tussen de Overzetweg in Marke en de Driekerkenstraat in Bissegem zijn gestart.

Op 11 oktober starten de werken voor de opbouw van een tijdelijke fiets- en voetgangersbrug die geïnstalleerd wordt ter hoogte van de Pastoor Sterckstraat. Hiervoor wordt het jaagpad van 11 oktober tot eind oktober afgesloten. Fietsers en voetgangers moeten dan een omleiding volgen via de Pastoor Stercstraat – Remi Vermandelestraat – Driekerkenstraat en Vrije Aardstraat om zo opnieuw op het jaagpad te komen.

Vanaf eind oktober kan de tijdelijke brug gebruikt worden en wordt de huidige wegbrug afgesloten.

Het jaagpad tussen de industriezone in Wevelgem en de R8 in Bissegem vergt eerst een structureel onderhoud dat start op 5 oktober en maximum tot 15 oktober zal duren. Er is een omleiding voorzien via de Zuidstraat – Moraviëstraat – Tramspoorpad (trage weg) – Kruiskouter – Wevelgemse Voetweg.

Het is mogelijk dat beide werken elkaar overlappen, maar de beide omleidingen sluiten op elkaar aan en dit zou geen problemen mogen geven.

(EDB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.