NMBS wil zich permanent aanpassen aan de verwachtingen van haar klanten, die zich steeds meer informeren via de website, de app en de sociale mediakanalen van NMBS. Steeds meer reizigers kopen hun vervoersbewijs ook via de digitale verkoopkanalen van NMBS.

Tijdens de maand juli zullen in de betrokken stations stewards worden ingezet om de klanten te helpen de mogelijkheden van de ticketautomaten nog beter te leren kennen en diegenen die het gebruik ervan niet gewoon zijn, te helpen. Brochures zullen eveneens ter beschikking gesteld worden om de klanten over de alternatieve verkoopkanalen - zoals de automaat, de app en de website - te informeren.

De loketten worden in geen geval gesloten. Deze wijzigingen hebben ook geen impact op het treinaanbod in de betrokken stations.

NMBS wil zich permanent aanpassen aan de verwachtingen van haar klanten, die zich steeds meer informeren via de website, de app en de sociale mediakanalen van NMBS. Steeds meer reizigers kopen hun vervoersbewijs ook via de digitale verkoopkanalen van NMBS.Tijdens de maand juli zullen in de betrokken stations stewards worden ingezet om de klanten te helpen de mogelijkheden van de ticketautomaten nog beter te leren kennen en diegenen die het gebruik ervan niet gewoon zijn, te helpen. Brochures zullen eveneens ter beschikking gesteld worden om de klanten over de alternatieve verkoopkanalen - zoals de automaat, de app en de website - te informeren.De loketten worden in geen geval gesloten. Deze wijzigingen hebben ook geen impact op het treinaanbod in de betrokken stations.