Daarnaast verhoogt de openbaarvervoermaatschappij de capaciteit van een aantal reguliere treinen tussen Antwerpen-Centraal en Oostende. Zowel naar Oostende als Blankenberge rijden er extra treinen. Richting Oostende vertrekken 's ochtends twee treinen vanuit Luik-Guillemins en één trein vanuit Leuven. Richting Blankenberge vertrekt één extra trein vanuit Hasselt. Deze treinen rijden 's avonds ook terug.

De volledige dienstregeling is te raadplegen via de website of de app van de NMBS. Treinreizigers kunnen het hele verlengde weekend gebruikmaken van een voordelig weekendbiljet, waardoor ze voor de helft van de prijs heen en terug kunnen sporen naar eender welke bestemming in België.

(BELGA)

Daarnaast verhoogt de openbaarvervoermaatschappij de capaciteit van een aantal reguliere treinen tussen Antwerpen-Centraal en Oostende. Zowel naar Oostende als Blankenberge rijden er extra treinen. Richting Oostende vertrekken 's ochtends twee treinen vanuit Luik-Guillemins en één trein vanuit Leuven. Richting Blankenberge vertrekt één extra trein vanuit Hasselt. Deze treinen rijden 's avonds ook terug.De volledige dienstregeling is te raadplegen via de website of de app van de NMBS. Treinreizigers kunnen het hele verlengde weekend gebruikmaken van een voordelig weekendbiljet, waardoor ze voor de helft van de prijs heen en terug kunnen sporen naar eender welke bestemming in België.(BELGA)