Dinsdagmorgen werden de ouders die hun kinderen via het Vlaswaagplein en langs het oc naar Bissegemplaats brachten, onthaald met een kopje koffie. Om ouders te stimuleren en te bedanken de 'veilige doorgang' te nemen, zal er de hele week koffie zijn. De kinderen die via de nieuwe schoolinkom kwamen kregen een appel. Deze actie wordt elke dinsdagmorgen van mei herhaald.

"De hele week zal er nog iemand staan aan de nieuwe schoolinkom die te bereiken is van op Bissegemplaats naast de kerk", vertelt directeur Wim Callewaert. Heel veel kinderen gebruikten de nieuwe inkom, waar er nog een poort zal komen. "We doen elke morgen en avond het hekken open."

Wie via het oc komt, wordt op Bissegemplaats geholpen door een gemachtigd opzichter. Opvallend: dinsdag was het al een stuk minder druk in de Driekerkenstraat. (EDB)

Dinsdagmorgen werden de ouders die hun kinderen via het Vlaswaagplein en langs het oc naar Bissegemplaats brachten, onthaald met een kopje koffie. Om ouders te stimuleren en te bedanken de 'veilige doorgang' te nemen, zal er de hele week koffie zijn. De kinderen die via de nieuwe schoolinkom kwamen kregen een appel. Deze actie wordt elke dinsdagmorgen van mei herhaald."De hele week zal er nog iemand staan aan de nieuwe schoolinkom die te bereiken is van op Bissegemplaats naast de kerk", vertelt directeur Wim Callewaert. Heel veel kinderen gebruikten de nieuwe inkom, waar er nog een poort zal komen. "We doen elke morgen en avond het hekken open."Wie via het oc komt, wordt op Bissegemplaats geholpen door een gemachtigd opzichter. Opvallend: dinsdag was het al een stuk minder druk in de Driekerkenstraat. (EDB)