"De centrale ligging is een groot voordeel voor mensen die komen winkelen", weet zaakvoerder Francis Logghe.

"Terwijl men in de stad vertoeft, is de auto aan het opladen. Ook voor mensen die in een appartement wonen en geen mogelijkheid hebben om hun auto op te laden is dit een ideale oplossing. De laadpaal bij ons kantoor is zo een ideale aanvulling op een publiek laadnet. Wij willen als privéspeler immers helpen bij het realiseren van zero- en lage-emissiemobiliteit."

Het laadtarief wordt afgerekend op basis van de verbruikte stroom. De kostprijs bedraagt 0,30 euro/kWh. Er wordt geen starttarief of abonnementskost gerekend. (PPW)

"De centrale ligging is een groot voordeel voor mensen die komen winkelen", weet zaakvoerder Francis Logghe. "Terwijl men in de stad vertoeft, is de auto aan het opladen. Ook voor mensen die in een appartement wonen en geen mogelijkheid hebben om hun auto op te laden is dit een ideale oplossing. De laadpaal bij ons kantoor is zo een ideale aanvulling op een publiek laadnet. Wij willen als privéspeler immers helpen bij het realiseren van zero- en lage-emissiemobiliteit."Het laadtarief wordt afgerekend op basis van de verbruikte stroom. De kostprijs bedraagt 0,30 euro/kWh. Er wordt geen starttarief of abonnementskost gerekend. (PPW)