Het waren burgemeester Francis Benoit en schepen voor mobiliteit Francis Watteeuw die samen met hoofdinspecteur Bjorn Bouckaert van de PZ Vlas en Paul Vande Walle van de vereniging Ouders van Verongelukte Kinderen het charter ondertekenden. Daarmee is Kuurne meteen de 101e Vlaamse gemeente die dat doet.

Met de ondertekening van het charter wil Kuurne een duidelijk signaal geven dat de gemeente zich verder wil gaan inzetten voor meer verkeersveiligheid. De voorbije legislatuur heeft Kuurne reeds fors ingezet op de fiets en deze koers wil de gemeente verder blijven varen. Ze wil zo het fietsen verder aantrekkelijker en veiliger maken op haar grondgebied, met extra aandacht voor de schoolomgevingen in het centrum in het bijzonder.

(NS)

Het waren burgemeester Francis Benoit en schepen voor mobiliteit Francis Watteeuw die samen met hoofdinspecteur Bjorn Bouckaert van de PZ Vlas en Paul Vande Walle van de vereniging Ouders van Verongelukte Kinderen het charter ondertekenden. Daarmee is Kuurne meteen de 101e Vlaamse gemeente die dat doet. Met de ondertekening van het charter wil Kuurne een duidelijk signaal geven dat de gemeente zich verder wil gaan inzetten voor meer verkeersveiligheid. De voorbije legislatuur heeft Kuurne reeds fors ingezet op de fiets en deze koers wil de gemeente verder blijven varen. Ze wil zo het fietsen verder aantrekkelijker en veiliger maken op haar grondgebied, met extra aandacht voor de schoolomgevingen in het centrum in het bijzonder.(NS)