Deze omvatten de aanleg van een tijdelijke werfweg. De werken duren twee weken. De heraanleg van het kruispunt is voorzien vanaf begin volgend jaar. De voorbereidende werken omvatten de aanleg van een tijdelijke werfweg.

Om de werken veilig te kunnen uitvoeren, moet de aannemer een rijstrook van de N391 innemen. Er is dan enkel verkeer mogelijk in de rijrichting vanuit Kortrijk. Verkeer in de andere rijrichting moet omrijden langs de Kanaalstraat richting R8. Deze werken zullen vermoedelijk tot 15 november duren. Enkel het fietspad langs de N391 aan de kant van Evolis blijft toegankelijk voor fietsers en dit in twee richtingen. Fietsers kunnen veilig oversteken aan de Luipaardstraat en via de fietstunnel van het Guldensporenpad.

Vanaf januari tot mei wordt het kruispunt heraangelegd. Zodra die werken starten, wordt er opnieuw eenrichtingsverkeer ingevoerd in de rijrichting van het kanaal. Het verkeer in de andere rijrichting volgt opnieuw de omleiding langs de Kanaalstraat richting R8.

(GV)

Deze omvatten de aanleg van een tijdelijke werfweg. De werken duren twee weken. De heraanleg van het kruispunt is voorzien vanaf begin volgend jaar. De voorbereidende werken omvatten de aanleg van een tijdelijke werfweg.Om de werken veilig te kunnen uitvoeren, moet de aannemer een rijstrook van de N391 innemen. Er is dan enkel verkeer mogelijk in de rijrichting vanuit Kortrijk. Verkeer in de andere rijrichting moet omrijden langs de Kanaalstraat richting R8. Deze werken zullen vermoedelijk tot 15 november duren. Enkel het fietspad langs de N391 aan de kant van Evolis blijft toegankelijk voor fietsers en dit in twee richtingen. Fietsers kunnen veilig oversteken aan de Luipaardstraat en via de fietstunnel van het Guldensporenpad.Vanaf januari tot mei wordt het kruispunt heraangelegd. Zodra die werken starten, wordt er opnieuw eenrichtingsverkeer ingevoerd in de rijrichting van het kanaal. Het verkeer in de andere rijrichting volgt opnieuw de omleiding langs de Kanaalstraat richting R8.(GV)