https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Moeizaam verkeer op kermiszondag in Koolskamp

© (Foto JM)
Jan Maeseele
Jan Maeseele Medewerker KW

Door werkzaamheden her en der in en rond Koolskamp én door een rommelmarkt in het centrum wordt er ernstige verkeershinder verwacht in de gemeente op kermiszondag 12 september.

Vooral aan het afrittencomplex van de E403 is er al een tijdlang hinder en ook in de Lichterveldsestraat zijn er werkzaamheden waardoor het verkeer tussen Koolskamp en Lichtervelde omgeleid wordt.

Zondag is er de ganse dag rommelmarkt waardoor ook het verkeer vanuit Ardooie en naar Ardooie omgeleid wordt. De rommelmarkt kent een ongezien succes met bijna 300 standhouders waardoor de markt doorgetrokken wordt tot aan de Spinnepijpe.

Tot daar is de Ardooisestraat en de Oude Ardooisestraat verkeersvrij. Politie en organisatoren dringen er op aan om de wegomleiding die zal aangeduid worden strikt te volgen.

Er worden parkeerzones aangeduid. En wie langs de openbare weg parkeert, wordt verzocht de signalisatie in het oog te houden. (JM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten