Man wordt onwel achter stuur van wagen

Maandagnamiddag werd een rijstrook van de Ingooigemstraat een tijdlang voor het verkeer afgesloten, nadat een man onwel werd achter het stuur van zijn wagen. Een fietser bracht de eerste zorgen toe.

Het waren bewoners van de Ingooigemstraat die kort na 15 uur de hulpdiensten verwittigden. “We merkten hoe een Duitse SUV al een half uur lang met draaiende motor voor de deur stond” klinkt het. “ De chauffeur zat voorovergebogen achter het stuur en bewoog niet .”

Overwerkt

“We zijn zelf poolshoogte gaan nemen en na verschillende keren op het raam te hebben geklopt gaf de man, een vijftiger, geen teken van leven”, aldus de bewoners. “We dachten meteen aan het ergste. Een fietser die voorbij reed hield eveneens halt en trok de deur van de wagen open. Hij diende de man eerste zorgen toe. De man leek hierop te reageren, waarop we de hulpdiensten verwittigden.”

Zowel brandweer als ambulance en MUG kwamen ter plaatse, waarop de rijstrook in de richting van Ingooigem tijdelijk werd afgesloten. De chauffeur kon op eigen kracht naar de ambulance stappen en werd ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Volgens toegesnelde familie van de man zou hij al een eindje overwerkt zijn en werd hij naar alle waarschijnlijkheid onwel.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.