De oproep 'Red de oldtimer' die via sociale media gelanceerd werd, kon op heel wat bijval rekenen. Meer dan 1.500 mensen vinkten aan om aanwezig of geïnteresseerd te zijn. In Lichtervelde kwamen alle wagens samen om dan in verschillende groepen via een toeristische rondrit richting Brugge te rijden, waar ze op de parking van B-park verzamelden.

De bezorgdheid bij oldtimerliefhebbers is groot. "Wat als straks heel Vlaanderen een lage-emissiezone wordt? Dan is onze passie en hobby op sterven na dood", luidt het bij veel oldtimereigenaars. Dat er in de provincie heel wat bezorgde liefhebbers zijn bewijst de grote opkomst. Zaterdag was er in Oost-Vlaanderen een gelijkaardige actie, daar namen 300 oldtimers aan deel.

(JVM)

De oproep 'Red de oldtimer' die via sociale media gelanceerd werd, kon op heel wat bijval rekenen. Meer dan 1.500 mensen vinkten aan om aanwezig of geïnteresseerd te zijn. In Lichtervelde kwamen alle wagens samen om dan in verschillende groepen via een toeristische rondrit richting Brugge te rijden, waar ze op de parking van B-park verzamelden. De bezorgdheid bij oldtimerliefhebbers is groot. "Wat als straks heel Vlaanderen een lage-emissiezone wordt? Dan is onze passie en hobby op sterven na dood", luidt het bij veel oldtimereigenaars. Dat er in de provincie heel wat bezorgde liefhebbers zijn bewijst de grote opkomst. Zaterdag was er in Oost-Vlaanderen een gelijkaardige actie, daar namen 300 oldtimers aan deel.(JVM)