Het incident deed zich donderdagnamiddag voor in de buurt van het station van Oostende. Tijdens werken raakte rond 14 uur een stroomkabel beschadigd, waardoor de kusttram op die plaats voorlopig niet kan rijden.

Tussen de haltes Westende Bad en De Haan Zwarte Kiezel werden daarom in beide richtingen pendelbussen ingezet. De Lijn verwachtte dat de hinder nog zeker meerdere uren zou aanhouden, maar uiteindelijk was het probleem toch even voor 16 uur al van de baan.

De pendelbussen werken nog hun ritten af, waarna het normale tramverkeer op dat traject opnieuw op gang kan komen.

(BELGA)

Het incident deed zich donderdagnamiddag voor in de buurt van het station van Oostende. Tijdens werken raakte rond 14 uur een stroomkabel beschadigd, waardoor de kusttram op die plaats voorlopig niet kan rijden. Tussen de haltes Westende Bad en De Haan Zwarte Kiezel werden daarom in beide richtingen pendelbussen ingezet. De Lijn verwachtte dat de hinder nog zeker meerdere uren zou aanhouden, maar uiteindelijk was het probleem toch even voor 16 uur al van de baan. De pendelbussen werken nog hun ritten af, waarna het normale tramverkeer op dat traject opnieuw op gang kan komen.(BELGA)