Vermoedelijk zal dit ook gebeuren voor het verkeer komende uit de richting Oostende. Wie van Middelkerke komt moet op het einde van de bebouwing rechtsomkeer maken of de alternatieve baan nemen en daarna via de Kerkstraat en de Oostendelaan, Oostendewaarts rijden.

De reden is uiteraard het stormweer en de wind die al lelijk begint huis te houden aan de kust. Er is op de rijweg her en der al behoorlijk wat zandophoping en ook De Lijn kwam al langs om te proberen de tramsporen zandvrij te houden.

(PBM)

Vermoedelijk zal dit ook gebeuren voor het verkeer komende uit de richting Oostende. Wie van Middelkerke komt moet op het einde van de bebouwing rechtsomkeer maken of de alternatieve baan nemen en daarna via de Kerkstraat en de Oostendelaan, Oostendewaarts rijden.De reden is uiteraard het stormweer en de wind die al lelijk begint huis te houden aan de kust. Er is op de rijweg her en der al behoorlijk wat zandophoping en ook De Lijn kwam al langs om te proberen de tramsporen zandvrij te houden.(PBM)