Kruispunt in Bredene enkele dagen afgesloten door werken aan waterleiding

Redactie KW

Omwille van een dringende herstelling aan de waterleiding zal De Watergroep op dinsdag 31 maart, woensdag 1 april en donderdag 2 april werken uitvoeren op het kruispunt van de Dorpsstraat/Molendorp in Bredene

De werken zullen ervoor zorgen dat het kruispunt van de Dorpsstraat/Fritz Vinckelaan ter hoogte van het Molendorp gedurende drie dagen wordt afgesloten voor het verkeer.

Enkel het verkeer komende uit Bredene-Dorp (Dorpsstraat) zal zich richting Fritz Vinckelaan kunnen begeven. Het verkeer komende uit de Sluizenstraat moet omrijden langs de Dorpsstraat (kruispunt oude manège) en Fritz Vinckelaan om zo de omleidingsweg in de Oude-Tramstraat te bereiken. In principe was het de bedoeling om met deze werken te wachten tot na de werken in de Duinenstraat. Maar door de hoogdringendheid en het belang van deze leiding kan De Watergroep deze werken niet langer uitstellen.

Op dinsdag 31 maart wordt de put gegraven om de leiding (afsluiter) te herstellen. In de nacht van dinsdag 31 maart op woensdag 1 april worden de eigenlijke werken aan de waterleiding uitgevoerd. Er wordt ‘s nachts gewerkt om te vermijden dat inwoners tijdens de dag zonder water vallen. De werken zullen enkel een (eventueel) verminderde waterdruk tot gevolg hebben. Als alles goed verloopt moeten deze werken tegen woensdagmorgen 1 april voltooid zijn. Vervolgens wordt het wegdek hersteld.

(JCV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.