Kruispunt Brugge-/Meulebekestraat dicht vanaf 10 november

Dit kruispunt van de Brugge- en Meulebekestraat gaat dicht tot eind januari. © FODI
Redactie KW

Vanaf dinsdag 10 november wordt het kruispunt van de Bruggestraat met de Meulebekestraat in Ingelmunster afgesloten voor rioleringswerken. Het einde van de werken is voorzien eind januari 2021.

Aquafin voorziet een gescheiden rioleringsstelsel in de Meulebekestraat, tussen de Brugge- en de Jan Breydelstraat. Met dit project wil Aquafin het afvalwater dat nu nog ongezuiverd in de Meusbroekbeek belandt, aansluiten op het waterzuiveringsnetwerk.

Daarom sluit de aannemer het kruispunt Bruggestraat-Meulebekestraat vermoedelijk af voor doorgaand gemotoriseerd verkeer op dinsdag 10 november. De Bruggestraat is dan volledig afgesloten tussen de toegang naar Delhaize en dokter Haemers.

Er worden verschillende wegomleidingen voorzien. Voor fietsers en voetgangers is een doorgang voorzien. De woningen in de Meulebekestraat, gelegen tussen de Brugge- en de Schoolstraat, zijn tijdens deze werken niet bereikbaar. Zij moeten hun wagen buiten de werfzone parkeren. Afhankelijk van de weersomstandigheden blijft het kruispunt afgesloten tot eind januari.

Weststraat even dicht

Op maandag 9 november wordt een torenkraan in de Weststraat in Ingelmunster afgebroken. Daardoor is de straat afgesloten voor het verkeer, ter hoogte van het huisnummer 14. Dat zal wellicht de hele dag duren. Er wordt een omleiding voorzien via de Elfjulisingel. (PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten