Knokse Lippenslaan tot half oktober autovrij

De westzijde van de Lippenslaan is autovrij tot halfweg oktober. © DM
Redactie KW

In de Lippenslaan, tussen de Dumortierlaan en het Van Bunnenplein, brengen stijlvolle terrassen, groen en street art sfeer en gezelligheid. Om het fiets- en wandelcomfort te vergroten, is de westzijde van de Lippenslaan tot half oktober 2020 volledig verkeersvrij.

Interior architect Lieven Musschoot en product designer Cas Moor hebben zich bij het uittekenen van de terrassen gefocust op een strak ontwerp in wit en zwart. De terraswanden zijn gerealiseerd door de firma Roelants uit Knokke-Heist.

Het aluminium is behandeld met een pre-anodisatietechniek en is dus perfect bestand tegen ons zout zeeklimaat. De stoelen en tafels zijn geleverd door de Knokke-Heistse hofleverancier Meubili. De firma Umbrosa uit Roeselare tekende voor de parasols.

Gratis shuttle

Om het verlies aan parkeerplaatsen op te vangen, is een gratis shuttledienst voorzien die dagelijks tussen 11 en 20 uur het vervoer verzekert tussen de randparking Duinenwater en het Zoute. Reizigers kunnen aan een tiental haltes op- en afstappen. (DM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten