Jongen (6) aangereden aan ziekenhuis in Waregem, bestuurder pleegt vluchtmisdrijf

Redactie KW

Donderdagavond werd de 6-jarige M.G. rond 17 uur in de Vijfseweg aangereden door een wagen, waarvan de bestuurder vervolgens vluchtmisdrijf pleegde. De politie bevestigt de feiten.

Het is de mama van de jongen die op Facebook een oproep naar getuigen lanceerde. “Ik stond geparkeerd langs de Vijfseweg en stak de straat over. Mijn zoon volgde mij, hoewel hij eigenlijk in de wagen ging blijven zitten, en werd toen aangereden. Hij heeft enkele bloeduitstortingen aan zijn hoofd en zijn heup werd ook geraakt, maar is gelukkig niet gebroken“, vertelt mama Cécile Feys.

(Lees verder hieronder)

Hendrik Cécilehttps://www.facebook.com/hendrikcecile.feysgers.9https://www.facebook.comFacebook1

DELEN!!

OPROEP naar getuigen ‘Vijfseweg in st-Eloois vijve’ rond 17uur deze vooravond.
Mijn zoon Van 6 jaar werd…

Geplaatst door Hendrik Cécile Feys op Donderdag 20 december 2018

rich1.0https://www.facebook.com/hendrikcecile.feysgers.9/posts/156018045376051552

“We kregen inderdaad rond kwart over vijf melding dat een jong verkeersslachtoffer binnengebracht werd op de spoeddienst van het O.L.V. van Lourdesziekenhuis”, zegt commissaris Michaël Vanden Heede. “De jongen werd op de Vijfseweg aangereden door een donkere wagen, met lichte verwondingen tot gevolg.”

Er waren volgens Cécile enkele getuigen, al konden die de nummerplaat van de wagen niet opschrijven. “Ik hoop de dader heel snel te kunnen vatten door mijn dashcam, die momenteel uitgelezen wordt.”

Wie iets gezien heeft, kan terecht bij politiezone Mira op het nummer 056 62 67 00.

(PNW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier