De aan te leggen fietspaden, waaronder dat van Loker, moeten ook de kinderen op een veilige manier naar school brengen. Dirk Baekelandt zelf postte in de aanloop naar de verkiezingen al zijn drukwerk met de fiets. "Op die manier wist ik meteen waar de pijnpunten lagen."

Dirk Baekelandt zetelde de voorbije 6 jaar als gemeenteraadslid in de gemeenteraad en was zo het aanspreekpunt voor de wegen- en rioleringswerken in zijn dorp. Naast schepen van fiets wordt Baekelandt ook schepen van openbare werken.

(MD)

De aan te leggen fietspaden, waaronder dat van Loker, moeten ook de kinderen op een veilige manier naar school brengen. Dirk Baekelandt zelf postte in de aanloop naar de verkiezingen al zijn drukwerk met de fiets. "Op die manier wist ik meteen waar de pijnpunten lagen." Dirk Baekelandt zetelde de voorbije 6 jaar als gemeenteraadslid in de gemeenteraad en was zo het aanspreekpunt voor de wegen- en rioleringswerken in zijn dorp. Naast schepen van fiets wordt Baekelandt ook schepen van openbare werken.(MD)