Herstellingswerken in Spermalie- en Diksmuidestraat starten op 18 mei

© LC
Redactie KW

De hoognodige herstellingswerken in de Spermalie- en Diksmuidestraat in Middelkerke starten op maandag 18 mei en omvatten de vernieuwing van de top- en onderlaag tussen de Vaartdijk-Zuid en de Brugsesteenweg.

De eerste werfzone is het gedeelte van de Spermaliestraat tussen de Vaartdijk-Zuid en de rotonde. Dit gedeelte wordt afgesloten voor alle verkeer en er is een omleiding voorzien via Vaartdijk-Zuid tot aan de Kalsijdebrug en dat richting Gistel en de E40 richting Frankrijk. De tweede werfzone omvat het brugdek over de E40/A18. Het verkeer kan hier wel verder voorbij maar er worden werflichten geplaatst.

De derde werfzone omvat de Diksmuidestraat tussen het complex ‘Middelkerke’ en de Brugsesteenweg. Hier geld eenrichtingsverkeer richting Sint-Pieterskapelle. Verkeer komende uit de andere richting om een omleiding volgen richting Gistel. De omleggingen staan aangeduid. Het einde van de werken is voorzien op 21 mei. Indien de weersomstandigheden de werken niet toelaten wordt uitgekeken naar een andere datum.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier