Sinds het uitbreken van de coronacrisis merkt de politie van Brugge dat er sneller wordt gereden op het grondgebied. Na eerdere meldingen, zijn er sinds een week ook controles bezig.

Afgelopen weekend betrapten ze twee bestuurders die respectievelijk 96 en 106 kilometer per uur reden door de bebouwde kom. "De coronacrisis betekent niet dat mensen nu plots plankgas mogen geven op de openbare weg", zegt woordvoerster Lien Depoorter. "Iedereen moet weten dat we wel degelijk controles uitvoeren en dat ook zullen blijven doen. We vragen dan ook op de snelheidsbeperkingen na te leven."

(MM)

Sinds het uitbreken van de coronacrisis merkt de politie van Brugge dat er sneller wordt gereden op het grondgebied. Na eerdere meldingen, zijn er sinds een week ook controles bezig. Afgelopen weekend betrapten ze twee bestuurders die respectievelijk 96 en 106 kilometer per uur reden door de bebouwde kom. "De coronacrisis betekent niet dat mensen nu plots plankgas mogen geven op de openbare weg", zegt woordvoerster Lien Depoorter. "Iedereen moet weten dat we wel degelijk controles uitvoeren en dat ook zullen blijven doen. We vragen dan ook op de snelheidsbeperkingen na te leven."(MM)