https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Graag Traag-actie bij start schooljaar

Guido Driessens, Marijke Galle, Elke Selschotter, Christine Vanhie, Bonne Selschotter, Dina Latré , Raf Selschotter en Noor Selschotter. (foto JS) © Jan Stragier
Redactie KW

Net voor de start van het nieuwe schooljaar pakt de vereniging Bewegingspunt Ledegem uit met een affichecampagne ‘Graag Traag’. Met de campagne wil de vereniging iedereen oproepen om extra op te letten in de omgeving van de scholen en er niet te snel te rijden.

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Bij Bewegingpunt Ledegem wil men die eerste schooldag nog eens extra in de verf zetten. Via een affichecampagne hoopt de vereniging duidelijk te maken dat bestuurders extra voorzichtig moeten zijn in de schoolomgevingen. “We merken dat wijkbewoners vaak klagen over de hoge snelheden waarmee er in de wijken worden gereden. Vaak zijn het echter de bewoners zelf die zich niet aan de opgelegde snelheden houden”, aldus Raf Selschotter. Bewegingpunt Ledegem hoopt dat de kinderen op een veilige manier weer naar school kunnen. “Zowel in Ledegem als in de deelgemeenten werden er de voorbije jaren school- en fietsstraten ingevoerd. Een goede beslissing. Wij hebben echter het gevoel dat veel mensen nog niet weten dat ze in die fietsstraten achter de fietsers moeten blijven.” (BF)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten