Gentsestraat en Mellestraat in Kortrijk tijdelijk afgesloten

Redactie KW

Vanaf maandag 29 oktober zijn zowel de Gentsestraat als de Mellestraat afgesloten voor het verkeer. Dat meldt Kortrijks schepen van Openbare Werken Axel Weydts (SP.A).

Op maandag 29 en dinsdag 30 oktober 2018 voert de firma Fero NV uit Willebroek rioleringswerken uit in de Gentsestraat. Hierdoor is de Gentsestraat (tussen het Plein en de Harelbeeksestraat) afgesloten voor verkeer. Voetgangers en fietsers kunnen er wel door. Het verkeer komende van de Minister Liebaertlaan of de Gentsesteenweg rijdt om via de Stasegemsestraat – Veldstraat – Wandelingstraat – Langemeersstraat – Plein, het verkeer komende van de Veemarkt rijdt om via Groeningelaan – Vaartstraat – Harelbeeksestraat.

Ook de Mellestraat is vanaf 29 oktober onderbroken. Tot en maandag 5 november voert de firma Elta BVBA uit Wetteren een rioolaansluiting uit in de Mellestraat en dit ter hoogte van de huisnummers 12 tot 14. Hierdoor is de Mellestraat op die dagen onderbroken voor verkeer. Voetgangers en fietsers hebben doorgang, plaatselijk verkeer tot aan de werfzone is mogelijk. Omleiding voor het verkeer is voorzien via Heulsekasteelstraat – Steenstraat – R8 in beide richtingen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier