Enkel prioritaire voertuigen (bijvoorbeeld ambulance, brandweerwagens, politievoertuigen ...) hebben, wanneer de aard van hun opdracht het rechtvaardigt, toegang tot de schoolstraat. Uitrijden van de schoolstraat is toegelaten als dit stapvoets gebeurt. Ze laten de doorgang vrij voor de voetgangers en fietsers, verlenen hen voorrang en stoppen er zo nodig voor.

De schoolstraat wordt de komende twee weken getest en daarna geëvalueerd. Wat wel permanent is, is de kiss and ride-zone nabij de school. Deze is verhuisd van de Roeselaarsestraat naar de Pater Lievensstraat.

(BF)

Enkel prioritaire voertuigen (bijvoorbeeld ambulance, brandweerwagens, politievoertuigen ...) hebben, wanneer de aard van hun opdracht het rechtvaardigt, toegang tot de schoolstraat. Uitrijden van de schoolstraat is toegelaten als dit stapvoets gebeurt. Ze laten de doorgang vrij voor de voetgangers en fietsers, verlenen hen voorrang en stoppen er zo nodig voor.De schoolstraat wordt de komende twee weken getest en daarna geëvalueerd. Wat wel permanent is, is de kiss and ride-zone nabij de school. Deze is verhuisd van de Roeselaarsestraat naar de Pater Lievensstraat.(BF)