In Diksmuide zijn er dringende herstellingswerken nodig aan de Iepersteenweg ter hoogte van Rhooneplezier, op de grens van Merkem met Woumen.

In opdracht van wegbeheerder Agentschap Wegen en Verkeer starten daarom op donderdag 3 september dringende herstellingswerkzaamheden aan het wegdek. De onderliggende betonplaten van de rijweg veroorzaken schade aan de asfaltlaag. Door de warmte bewegen deze tegenover elkaar, waardoor 'bulten' ontstaan. Deze worden nu aangepakt. Ondertussen wordt ook een stukje van het fietspad hersteld.

Vermoedelijk, onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden, zullen de werken drie dagen duren.

In Diksmuide zijn er dringende herstellingswerken nodig aan de Iepersteenweg ter hoogte van Rhooneplezier, op de grens van Merkem met Woumen.In opdracht van wegbeheerder Agentschap Wegen en Verkeer starten daarom op donderdag 3 september dringende herstellingswerkzaamheden aan het wegdek. De onderliggende betonplaten van de rijweg veroorzaken schade aan de asfaltlaag. Door de warmte bewegen deze tegenover elkaar, waardoor 'bulten' ontstaan. Deze worden nu aangepakt. Ondertussen wordt ook een stukje van het fietspad hersteld.Vermoedelijk, onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden, zullen de werken drie dagen duren.